1

Vizite nga IOWA University në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike

Vizite nga IOWA University në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike

Dekanja Hasani e Fakultetit të Shkencave Komjuterike sot se bashku me Asistenint Fetahi priti në takim Barnhardt nga Universiteti i IOWA- USA. Në takim u diskutua lidhur me proektin e ri të USAID “PRIVATE SECTOR PARTNERSHIPS TO STRENGTHEN HIGHER EDUCATION”, u diskutua për sfidat që ka fakulteti dhe si ky projekt do e ndihmoj në tejkalimin e tyre.