1

ICT-GATEWAY Open Day

ICT-GATEWAY Open Day

Me date një grup prej 25 studentëve nga Fakulteti I Shkencave Kompjuterike marrin pjesë në edicionin e pare të ICT Gateway në ITP. Ky eveniment ka për qëllim të bëjë bashkë të gjithë inxhinieret softuerit, arkitektët e rrjeteve, analistët teknologjik, specialistët në mbështetjen kompjuterike dhe analistët në Inteligjencë artificiale të së ardhmes. Pjesë e organizimit të këtij evenimenti ishte edhe e FSHK-së Hasani.

Grupi i studentëve u shoqëruan nga mësimdhënësit e Fakultetit të Shkencave Kompjuterike ër Beshiri dhe Fetahi.

Studentët arritën të takohen me përfaqësuesit e kompanive në sektorin e IT-së që ndodhen në ITP dhe gjithashtu u takuan me student nga universitete të ndryshme në Kosovë duke shkëmbyer idetë dhe njohurit e tyre në këtë lëmi.